Onze luxe vakantiewoning heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers en is uitermate geschikt voor familieweekends en vakantie. Het ligt in het mooiste deel van de Belgische Ardennen vlak bij Durbuy. Dit schilderachtige plaatsje is bij veel toeristen geliefd vanwege het historische centrum met de oude straatjes, gezellige winkeltjes en terrassen. Maar ook de mooie omgeving en de vele sportieve mogelijkheden (Durbuy Adventure) zijn een uitdaging. U bent er echt in het buitenland, en dat op slechts een paar uur rijden van huis.

Voor uitgebreide informatie en foto's over het huis en de omgeving klikt u op de grijze knoppen. U vindt daar ook de beschikbaarheidskalender. Kijk voor de vele beoordelingen eens op ons Gastenboek via deze link.

Voor de huurprijzen, het boekingsformulier of om vragen te stellen gebruikt u de knoppen bovenaan deze pagina. U mag ons natuurlijk ook bellen op 0031 (0)622 907 533 (ook 's avonds) of mailen: paapuden@home.nl.

Wilt u later nog eens terugkijken op deze site, zet hem dan bij uw favorieten (druk dan tegelijkertijd op de toetsen Alt + Z).
12 persoons Ardennen vakantiehuis Antoine - Durbuy
Wij nemen u mee naar het mooiste deel van de Ardennen, waar u gaat genieten van een onvergetelijk verblijf.
Vakantiehuis Antoine Durbuy